Anttolan Sydänmaan vuokraustoiminta

Anttolan Sydänmaa on kuivan maan mökki rauhallisella peltomaisemalla. Avasimme ovet vuokraustoiminnalle keväällä 2022 ja tarjoamme teille mahdollisuuden lomailuun luonnon helmassa.

 Retkeile, rentoudu, marjasta, sienestä tai tee vaikka etätöitä idyllisessä maalaismaisemassa. Rentoudu takapihalla riippumatossa! Pihapiirissä mm. pääskysiä ja pellolla voit hyvällä onnella bongata hirviä tai kurkia. Hyvät hiekkatiet pyöräilyyn tai muuhun lenkkeilyyn. Lähin naapuri 500 metrin päässä. Ruokakaupat ja muut palvelut löytyvät Anttolan keskustasta.

Vastuullisuus

Majoitustoiminnassamme pyrimme tukemaan paikallisia yrityksiä ja palveluita. Suosittelemme asiakkaillemme laajasti palveluita ja tapahtumia Etelä-Savon alueella. Pidämme Turkinmäessä yllä vanhaa maalaispihapiiriä ja jätämme osan nurmikosta kesäisin leikkaamatta pörriäisten iloksi. Mökin ollessa tyhjänä pidämme lämpötilan matalana välttäen turhaa sähkönkulutusta. Tarjoamme hyvät mahdollisuudet jätteiden kierrätykseen Sydänmaantien aluejätekeräyspisteen avulla.

Meille olet tervetullut lemmikkeinesi ja ovet ovat avoinna kaikille.

© 2022 Anttolan Sydänmaa. Turkinmäki, 52100 Anttola. Kaikki oikeudet pidätetään.
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita